V súťaži SHOP ROKU 2022 sme v kategórii CENA HEUREKY získali 3. miesto.

Čo je to apiterapia?

apiterapia

Apiterapia je veľmi efektívná, cenovo prístupná a prírodná liečba včelími produktami, ako je: medpeľmaterská včelia kašičkavčelí jedpropolis, včelí vosk.

Apiterapia je využitelná vo všetkých terapeutických odboroch, buď samostatne alebo v kombinácii s inými terapiami. Apiterapia je uznávaná nielen laickou verejnosťou, no je uznávaná a používaná aj v konvenčnej medicíne. Je to pravdepodobne najstaršia liečebná metóda. Snáď od počiatku existencie ľudstva boli známe účinky včelých produktov a včely boli uctievané, čo dokazujú aj najstaršie archeologické nálezy. Súčasťou apiterapie je aj dýchanie úľového vzduchu.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tvorbe a spracovaní jednotlivých produktov, ich vplyve na zdravie človeka, odporúčame knihu APITERAPIA Liečenie včelími produktmi od Štefana Demetera. V knihe sa nachádza aj popis chorôb, pri ktorých sa jednotlivé produkty uplatňujú a podľa jednotlivých produktov sú uvedené choroby, ktoré sa nimi liečia. Z pohľadu zamerania obsahu sa na našom trhu takáto kniha nenachádza, ani v okolitých štátoch.

Kniha je určená pre odbornú a laickú verejnosť. Kniha Apiterapia je určená na praktické použitie pre včelárov a do domácnosti pre široký záber empirických poznatkov a skúsenosti z využitia včelích produktov, ako zdravej výživy a na liečenie od bežných ochorení až po choroby, ktoré v lekárskej praxi sú označované ako neliečiteľné.