Problémy s kĺbami sú čoraz častejšie a nevyhýbajú sa žiadnej generácii. Preto sme pripravili špeciálny med, ktorý pri pravidelnej konzumácii môže pomôcť pri problémoch s kĺbami.

Med s bylinkami na kĺby a kosti obsahuje to najcennejšie z prírodykvetový med, peľ, praslička, ránhoj, čiernohlávok, breza, ríbezľa, vres, čertov dráp, rozmarín. 

Práve tieto byliny sú najlepšou kombináciou na kĺby a kosti z prírody. Základ nášho zázraku tvorí med z jarných kvetov. Tento med obsahuje rôzne bioaktívne zložky so zdraviu prospešnými a protizápalovými účinkami, najmä polyfenoly. To z medu robí výbornú prevenciu osteoporózy.

Rozmarín má dezinfekčné účinky, podporuje prekrvenie a celkovo povzbudzuje, hlavne psychiku. Funguje tiež ako posila imunitného systému a potieranie pokožky s rozmarínovým olejom pomáha uvoľniť svaly a kĺby. 

Špecialistom na reumu je praslička. Užívanie prasličky vás zbaví nepríjemných opuchov, zregeneruje vaše tkanivá, zreparuje kosti a kĺby.

Ránhoj plný flavonoidov sa v stredoveku používal po bitkách železnými zbraňami, pretože urýchľuje hojenie rán a zmierňuje zápaly

Breza je známa svojimi priaznivými účinkami na kĺby, používali ju aj naše staré mamy. Okrem toho telo odvodňuje a detoxikuje.

Vres pôsobí pri zápaloch obličiek, odvodňuje, vylučuje kyselinu močovú z tela, takže dobre pôsobí pri dne a reumatizme

Náš med s bylinkami na kĺby obsahuje aj Čertov dráp, ktorý pomáha k posilneniu pohybového aparátu a napomáha udržiavať zdravé a pružné kĺby.

Ako tento zázrak na kĺby a kosti užívať?

Odporúčame užívať 1 čajovú lyžičku medu s bylinkami ráno pred jedlom, ak ho chcete brať len preventívne. Ak už máte potvrdené problémy s kĺbmi, užívajte 1 čajovú lyžičku medu s bylinkami 3x denne pred jedlom

Ak by ste chceli vyskúšať tento med, stačí kliknúť sem: Med s bylinkami na kĺby a kosti