V súťaži SHOP ROKU 2022 sme v kategórii CENA HEUREKY získali 3. miesto.

Med a bylinky - unikátna kombinácia na prostatu

Prostata_280

Trápi vás rozšírená prostata alebo časté zápaly močového mechúra? Vytvorili sme pre vás unikátny prírodný včeliek - náš med v kombinácii s bylinkami, ktorý sa postará o vaše močové cesty. 

Med je známy pre svoje antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. V našej liečivej kombinácii na prostatu využívame práve tento jeho účinok. Med úspešne bojuje so všetkými druhmi baktérií a vírusov, vrátane Staphylococcus aureus a Streptococcus, ktoré majú často za následok práve zapálený močový mechúr. 

Aby sme zvýšili účinky medu na zdravie močových ciest, zmiešali sme ho s bylinkami zlatobyľ, vres, brusnica, jahoda, malina a kapucínka. Práve tieto bylinky sa dodnes používajú na liečbu problémov s prostatou či zápalu močových ciest.

 

Bylinky pre zdravie močových ciest

Zlatobyľ obyčajná má pozitívne účinky ako pri ochoreniach močových ciest, tak aj pri močových a obličkových kameňoch. Muži určite ocenia jej blahodárny vplyv na prostatu, ženy ju môžu užívať aj pri silnejšom krvácaní počas menštruácie.

Vres má močopudné účinky a vďaka svojmu zloženiu dokáže dezinfikovať močové cesty. To pomáha zmierniť zápal a zmenšiť prostatu. Ako podporná liečba sa často používa aj pri zápaloch obličkových panvičiek.

Jahoda aj malina majú močopudné a protizápalové účinky, preto sa používajú pri liečbe chorôb močových ciest. Okrem toho zosilňujú aj sťahy maternicového svalstva, preto sú vhodné pri gynekologických ochoreniach alebo pred koncom tehotenstva na vyvolanie pôrodu.

Brusnice sa často pridávajú do komerčných doplnkov na liečbu zápalu močových ciest, a to práve preto, že na povrchu močových ciest dokážu vytvoriť ochrannú vrstvu, ktorá bráni usadzovaniu baktérií. Okrem liečby zápalu tak pôsobí aj preventívne. Brusnica tiež bráni vzniku kameňov a dokáže rozpustiť už vzniknuté močové kamene. 

Kapucínka je silné prírodné antibiotikum. Podáva sa aj pri zápaloch močových ciest či zväčšenej prostate. Blahodárne pôsobí na zdravé fungovanie močových ciest. Okrem toho kapucínka zlepšuje trávenie a posilňuje imunitný systém. 

Vybrali sme pre vás to najlepšie z prírody. Med a bylinky - overená kombinácia na prostatu je primárne určený pre mužov, ale vďaka zloženiu z byliniek poteší aj nežnejšie polovičky náchylné na časté zápaly močového mechúra. Užívajte lyžicu denne ako prevenciu a v prípade už existujúceho problému si ho nasaďte ako podpornú liečbu 3x denne.

Ak by ste radi tento med vyskúšali alebo ho niekomu darovali, stačí kliknúť na tento odkaz, ktorý Vás presmeruje do nášho eshopu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz