V súťaži SHOP ROKU 2022 sme v kategórii CENA HEUREKY získali 3. miesto.

Obľúbená maškrta pre nezbedníkov - med s bylinkami na detskú pohodu

Nezabudli sme ani na našich najmenších a vytvorili sme zdravú medovú maškrtu, ktorá zlepší ich pohodu. Pre nezbedníkov sme pripravili med s upokojujúcimi bylinkami, ktoré pomôžu aj pri prechladnutí či nepríjemnom kašli. Podávať sa môže deťom od 2,5 roka. 

Tak ako pri všetkých bylinkových medoch, aj pri tomto na detskú pohodu tvorí základ kvalitný, 100 % prírodný kvetový med z našich úľov. Aby sme znásobili výživné látky v mede, pridali sme aj včelí peľ, ktorý je pre deti úplne bezpečný a je bohatý na živiny. Peľ posilňuje imunitný systém, pomáha zmierniť zápal a tiež pôsobí upokojujúco. 

Harmanček má príjemnú chuť. Uľaví pri tráviacich problémoch, nevoľnosti z cestovania a upokojuje, vďaka tomu pomáha k lepšiemu spánku.

Mäta je ďalšia upokojujúca bylinka. Okrem toho pomáha pri trávení a uľaví pri kašli. 

Baza má fantastický protizápalový účinok a pomáha tak bojovať s vírusmi a baktériami.

Lipa ako všestranná bylinka pomáha zmierniť príznaky nachladnutia, zmierniť horúčku, uľaviť boľavému hrdlu. Jej upokojujúci účinok zabezpečí pokojný spánok a zmiernenie stresu. 

Repík pôsobí na zdravie močových ciest a podporuje prirodzenú obranyschopnosť tela. Ranohoj, ako už z jeho názvu vyplýva, pomáha na “boľačky” tým, že zmierni zápal a blahodárne pôsobí na celé telo. 

Ibištek bojuje s vírusmi, zlepšuje zažívanie a rýchlo hasí pocit smädu.

Medovka ako ďalšia všestranná bylinka má upokojujúci účinok, zmierňuje stres a pomáha lepšiemu spánku. Okrem toho dokáže zlepšiť pamäť, upokojiť kašeľ a pomáha aj k zdravému tráveniu a močovým cestám bez zápalu.

Vybrané bylinky spolu s medom tvoria naozaj zdravú maškrtu. Odporúčame užívať 1 čajovú lyžičku bylinkového medu ráno pred jedlom ako prevenciu a v prípade, že vaše dieťatko trápi ochorenie, podávajte mu tento medi 3x denne pred jedlom (1 čajovú lyžičku).

Dospeláci, aj vy môžete ochutnať!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz