V súťaži SHOP ROKU 2022 sme v kategórii CENA HEUREKY získali 3. miesto.

Pastovaný slnečnicový med 950g

Pastovaný med z nektáru kvetov slnečnice

Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia
Kód: 3371
10,50 € / ks
Pastovaný slnečnicový med 950g

Pastovaný med, známy aj ako krémový med, je druh medu, ktorý sa vyrába špeciálnym spôsobom, kedy je med šľahaný resp. pastovaný, aby sa z neho vytvorila jemná a krémová konzistencia. Tento proces sa často používa na medy, ktoré majú hrubšiu alebo kryštalizovanú konzistenciu, aby sa zabezpečilo, že med bude mať hladkú textúru a bude sa ľahko rozotierať na chlieb alebo na palacinky či lievance.

Vďaka tomuto procesu má pastovaný med krémovú a jemnú chuť, ktorá sa ľahko rozotiera a zmiešava s inými potravinami. Zvyčajne sa používa ako sladidlo do kávy, čaju alebo jogurtov, ale môže byť tiež využitý ako zdravá alternatíva k bežným sladidlám.

Pastovaný med sa často vyrába z jarných medov, ale často aj z iných medov, ako je napríklad slnečnicový med. Tento druh medu sa tiež považuje za bohatý na antioxidanty a ďalšie prospešné látky a je často používaný ako súčasť tradičnej medicíny.

Skladovanie: Odporúčame skladovať v chladnom prostredí, napríklad v komore.

Hmotnosť: 1500g

Výrobca: MEDÁREŇ, s.r.o.

Zloženie: Kvetový med - slnečnica

Adresa potravinárskeho podniku: Piesočná 35, Bratislava, Slovenská republika

Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste pri izbovej teplote do 25 °C.

Krajina pôvodu: Slovenská republika 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
VN Avatar autora | 14.10.2023
Med super
M Avatar autora Mária (Administrátor) 20.10.2023
Ďakujeme kráasne za pozitívnu reakciu na pastovaný slnečnicový med .

Podobné produkty

Pastovaný med 950g | Medáreň
10,50 €

Pastovaný med z nektáru jarných kvetov

1879
Med s peľom, propolisom a materskou kašičkou | Medáreň
Obľúbené Odporúčame
9,50 €

VČELIEK® Nová receptúra

39
Surový slnečnicový med 950g
10 €

Prirodzene skryštalizovaný med, tepelne neupravený získaný priamo z úľa bez akéhokoľvek spracovania a filtrovania, aby zachoval svoju výživnú hodnotu a prirodzenú chuť.

3078